Vi som bloggar!

Vi som skriver i denna blogg är:
Heléne Angelica Norman - Guns Äldsta Barnbarn
Anette Caroline Norman - Guns Näst Äldsta Barnbarn






Kommentarer
Postat av: Nettan

Idag har Smålandsposten varit här och intervjuat Dick inför hans 45-årsdag, han pratade om varför vi blev familjehem och att det var ditt "fel". När ni tog emot Lars och Mats i er familj förstod jag att man kan göra mycket för barn och ungdomar som har en tuff uppväxt. Nu har vi tre pojkar som bor hos oss och vi är även stödfamilj till den fjärde brodern. Du sådde ett frö av empati hos mig som jag har försökt göra något stort av, mina flickor har fått empati och de hjälper våra pojkar och andra så mycket de bara kan.Jag är stolt över mina barn och jag önskar att det varit annorlunda här i livet så att du hade kunnat se hur fina de var. Jag tror att du i somras var med på Tessans bröllop och på Jonatans dop i vintras.

Jag önskar bara att du kunnat vara i livet och se hur vi har det, jag vill så gärna krama dig och få lite värme när jag mår dåligt. Jag har ingen kontakt med mor och far som du vet och det är så jobbigt för trots allt som varit så älskar jag dem och vill att det ska vara som förr, när jag var liten.....

Jag har träffat Stefan nyligen och han har ändrat livsstil och tar nu hand om sig för att kunna se sina barn och barnbarn växa upp, jag är så stolt över honom, mina lilla gullekusin.

När jag är i Stockholm åker jag alltid ut till

Ted Gärdestads grav och lägger en blomma och tänder ett ljus, jag står där och pratar med honom och med dig. Det är så fridfullt och jag känner mig nära dig.

Här är en dikt tillägnad dig och Ted.



Längtar efter dig.

I hjärtat finns ett rum som bara är för dig.

Och var jag än tar plats så finns du här hos mig.

Jag hör din varma röst som inspelad musik.

Jag lyssnar om igen för den är helt unik.

I mörker och i ljus ditt ansikte jag ser.

Ur minnet tar jag fram de bilder där du ler.

Men bland allt du är för mig finns något svårt att bära- min längtan efter dig när jag inte har dig nära.



Älskade moster- min saknad är stor.

Kram Nettan.

2009-10-19 @ 12:42:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0